Constructie

Sinds een aantal jaren verzorgen wij revisies en onderhoud bij klanten. Dit bijvoorbeeld ter ondersteuning van een Technische Dienst. Maar ook complete revisie van installatiedelen op locatie behoort tot de mogelijkheden. Met een ruime capaciteit goede vakmensen kunnen we deze revisie opleveren. Mede door onze kennis en eigen werkplaatsen (constructie en verspaning) kunnen tijdens revisies problemen snel en adequaat worden opgelost. Onze ervaring ligt bij:

 

  • Kleppen, onderhoud, reparatie en/of nieuwbouw inclusief (de)montage
  • Astransporteurs
  • Reparatie/modificatie van schachten, hoppers, luiken, stortgaten, schroeftransporteurs
  • Leidingdelen in zowel RVS, staal of speciaal staal
  • Modificaties t.b.v. optimalisatie productieproces

Kortom alle mechanische onderdelen binnen installatie die onderhoudsafhankelijk zijn.
Uiteraard verzorgen wij ook de inspectie en opleverdocumenten behorende bij de uit te voeren werkzaamheden. Indien noodzakelijk vind de coördinatie van de werkzaamheden plaats op locatie door onze projectleiders/werkvoorbereiders inclusief de aansturing van schoonmaak-, steiger,- en hijswerkzaamheden.

MCS Plaat- en Constructiewerk BV is sinds 1997 VCA** gecertificeerd zodat u er zeker van kunt zijn dat de werkzaamheden op een veilige wijze uitgevoerd worden.

Wij werken regelmatig met ZZP’ ers.
Heeft u interesse en ervaring in diverse lasmethoden ( Mig/Mag, Tig), montage werkzaamheden en bent u in het bezit van een geldig rijbewijs en minimaal een geldig VCA basis diploma dan nodigen wij u vrijblijvend uit uw CV te mailen naar info@mcsklundert.nl o.v.v. uw naam, adres en telefoonnummer.