Cloetta

Klant:

Cloetta
Werkzaamheden

Alles wat niet standaard is blijkt wel weer met onderstaand project. MCS plaat- en Constructiewerk BV heeft bij Cloetta (voormalige RedBand fabriek) te Roosendaal onlangs een project opgeleverd. Over een oud fabrieksgedeelte van Cloetta werd een dakopbouw boven het bestaande dak met een afmeting van 40 X 40 meter gerealiseerd.

Aan het oude dak waren allerlei equipment gemonteerd. Wij hebben ervoor zorggedragen dat er nieuwe steunen ontwikkeld werden zodat leidingen, transportbanden, elevatoren e.d. een nieuwe afsteuning kregen en het oude dak vrij kwam voor demontage. Ook hebben we leidingtrajecten opgeschoond en diverse trajecten verlegd om ruimte te creëren voor het nieuwe dak. Naast het werken in beperkte ruimten, spelen veiligheid en hygiëne hier uiteraard ook een zeer belangrijke rol.
Omdat de fabriek 5 dagen continu in gebruik is, werden deze werkzaamheden in de weekenden en vakanties uitgevoerd. Dit vergt enige aanpassing van onze medewerkers en leveranciers. Wij danken hun voor deze inzet en flexibiliteit!